• Slide All of life comes to me with ease joy and glory!

Reiki

Reiki betekent “universele levensenergie”

Wat is Reiki?

Reiki is een holistische* manier van energieoverdracht. Het is een liefdevolle en zachte vorm van heling die zeer ontspannend en verlichtend kan werken.
Reiki wordt ook wel vertaald als universele energie. Deze (zelf)genezende methode werd herontdekt door de boeddhistische monnik Mikao Usui (1865).
*Holistisch betekent dat de energie op diverse niveaus doorwerkt: emotioneel, mentaal, energetisch en spiritueel.

Waarom Reiki?

Op zowel emotioneel, mentaal, energetisch en spiritueel niveau zijn onbewust blokkades opgeslagen als een soort van zelfbescherming. Deze blokkades hebben zich in de loop van de jaren opgehoopt en kunnen ziekte en/of klachten veroorzaken.

Reiki stimuleert het zelfgenezend vermogen van het lichaam en zal het lichaam weer in balans brengen. Reiki wordt ook gebruikt om, trauma’s te helen, beter te kunnen slapen, blessures herstellen of gewoon voor een heerlijke ontspanning.

Reiki brengt je (weer) in contact met wie je werkelijk bent. Stap voor stap brengt het je dichter bij jezelf.

Hoe werkt Reiki?

Tijdens een behandeling lig je (gekleed) op mijn behandeltafel. Je kan heerlijk ontspannen onder een warme deken en op de achtergrond speelt rustige muziek.

Tijdens de behandeling wordt de levensenergie door middel van verschillende en bepaalde handposities doorgegeven. De energie volgt zijn eigen weg en zal stromen waar dat nodig is. Overbodige blokkades worden losgemaakt en opgeruimd.

Reiki heelt door de oorzaak van de klacht aan te pakken. Zodoende wordt de klacht of ziekte genezen, verminderen de klachten of geeft het verlichting in zware tijden.

Reiki behandeling ontvangen, en nu?

Er is er geen standaardbeschrijving wat een behandeling voor iemand betekent. Het kan zijn dat je tijdens de behandeling al warmte, tintelingen of andere sensaties ervaart. Dit zijn allemaal reacties van je lichaam op de Reiki energie die door je lichaam stroomt.

Het is goed om na de behandeling, en de dagen erna, veel water te drinken. Dit om de afvalstoffen uit je lichaam weg te spoelen. Door deze reiniging kun je reacties krijgen als hoofdpijn, vermoeidheid, wisselende emoties etc. Dit is per persoon verschillend, het kan ook zijn dat je weinig merkt, dit betekent niet dat er niks gebeurd is. Het kan nog enige tijd doorwerken.

Vragen of een afspraak maken?

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken? Mail dan naar info@lindabruin.nl of bel/app mij op 06-54700321.

Reiki is Love,
Love is wholeness
wholeness is balance
balance is wellbeing
well being is freedom from disease
Dr Mikao Usui

© Copyright - Linda Bruin, webdesign: Face2design