• Slide All of life comes to me with ease joy and glory!

ACCESS BARS®

Wil jij je volkomen ontspannen voelen en meer rust en ruimte
in je hoofd en lichaam creëren?

Jij bent de bron voor het creëren van de verandering waar jij naar verlangt.
Het enige dat ervoor nodig is, is dat je kiest.

Vertel eens, herken jij één of meerdere van onderstaande punten?

  • Ervaar je stress?
  • Heb je weinig energie?
  • Pieker je veel?
  • Vind je dat je teveel ‘moet’?
  • Ervaar je angst of paniek?
  • Heb je fysieke kwaaltjes en blijf je maar kwakkelen?
  • Of zit je gewoon even niet zo lekker in je vel en heb je eigenlijk niet zo’n goed idee waar dit
    vandaan komt?

Lijkt het je niet heerlijk om rust, creativiteit, connectie, vreugde en gezondheid te ervaren? Het oude los te laten en plaats te maken voor nieuwe ervaringen? Of misschien heb je gewoon zin in een heerlijk moment van ontspanning voor jezelf!? Even uit de drukte van je leven stappen en genieten van echte me-time! Kom dan bij mij langs voor een Access Bars® Sessie en ervaar zelf wat het voor jouw lichaam en geest kan betekenen!

Wat is Access Bars®

De Bars zijn 32 punten op je hoofd waarin alle gedachten, ideeën, overwegingen, emoties, houdingen en overtuigingen die je ooit voor waarheid aangenomen hebt, opgeslagen zijn.

Zo zijn er punten die verband houden met onder meer communicatie, geld, lichaam, controle, verdriet, kracht, dromen, creativiteit, seksualiteit. Door de punten in verschillende combinaties licht aan te raken, breng je de energiestroom in de punten weer op gang. Blokkades worden opgelost en geestelijke en lichamelijke ballast, wat jou niet langer dient, wordt verwijderd. Je drukt als het ware op de delete knop om je harde schijf op te schonen.

Hierdoor ontstaat er meer rust in je hoofd en je lijf. De ruimte die vrij komt nadat onnodige ballast verwijderd is, kan benut worden voor nieuwe mogelijkheden en invulling. Klinkt goed toch?

Wat houdt een Access Bars sessie in?

Van te voren vraag ik je om een intakeformulier in te vullen, hiermee krijg ik alvast een mooi inzicht in de ‘hulpvraag’. We beginnen altijd met een kopje thee en een kort gesprekje. Tijdens de sessie lig je aangekleed op mijn massagetafel. Ik heb een kussen en deken voor je klaarliggen zodat je heerlijk ontspannen kunt liggen.

Tijdens een sessie kan er van alles naar boven komen zoals verdriet, vreugde, pijn en soms reageert het lichaam door te bewegen of gaat bv je buik lekker borrelen. Alles wat er gebeurt is oké.

‘Jij bent leidend in een sessie, ik begeleid je’

Na de sessie drinken we nog een glas water en staat er een kleine versnapering voor je klaar. Ook mag je nog een inzichtkaart kiezen uit één van mijn kaartendecks.

Bars-sessie ontvangen, en nu?

Elke sessie en elke persoons is anders, de sessie is afgestemd op jou. Hierdoor is er geen standaardbeschrijving wat een sessie voor iemand betekent. Een Access Bars® sessie zal je in ieder geval meteen verlichting en ruimte in je hoofd geven. Je kunt het een beetje zien als onderhoud van je lichaam en geest.

In het mooiste geval ontvouwen zich nieuwe mogelijkheden en is dit een eerste stap om je leven te veranderen. In dit geval adviseer ik wel om de sessie vaker te herhalen zodat je bij elke sessie een diepere laag kunt bereiken en je dichterbij je werkelijke ‘ik’ komt. Hoe veel behandelingen je nodig hebt? Dat kan ik niet voor je bepalen. Misschien zijn 3 sessies voldoende of liever 5. Alles is oké.

En als je op een later moment in je leven een blokkade of onrust ervaart, kun je uiteraard weer voor een Bars sessie bij mij komen. Er zijn ook mensen die 1x per kwartaal bij mij langskomen voor hun ‘apk-tje’ 😊.

Access Bars

© Copyright - Linda Bruin, webdesign: Face2design